Skip to main content

Persoon vermist

Datum: donderdag 11 augustus 2022 | Sectie: Egmond aan Zee

Vermiste man na intensieve zoekactie in goede gezondheid aangetroffen op het strand van Wijk aan Zee.

De reddingboot Adriaan Hendrik is onderweg naar Heemskerk voor een oefening met de reddingsbrigade als het wordt opgeroepen door de Nederlandse Kustwacht. Er is een melding binnengekomen van de reddingsbrigade Wijk aan Zee, er is een man al enige uren vermist, de reddingboot wordt verzocht op te stomen naar het opgegeven zoekgebied.

Naast de Adriaan Hendrik is er ook alarm gemaakt voor de reddingboten : Donateur (Wijk aan Zee), Nh1816 (IJmuiden), de reddingsbrigades van : Heemskerk, Castricum alsmede een helikopter van de Nederlandse Kustwacht.

Langs het strand wordt gezocht door meerdere terreinvoertuigen van de Reddingmaatschappij en de Reddingsbrigade, spontaan sluiten ook meerdere strandbezoekers zich aan bij de zoekende eenheden.

Een klein uur na het alarm wordt de man in goede gezondheid aangetroffen op het strand, de zoekactie wordt door de Nederlandse Kustwacht beëindigd en de eenheden bedankt voor hun inzet.


Inzet: 2022/16

Egmond aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.