Skip to main content

Assistentie bij zoektocht naar drenkeling

Datum: woensdag 24 april 2019 | Sectie: Andijk

Woensdagmorgen zijn de reddingboten van KNRM Andijk en KNRM Medemblik uitgevaren voor de zoektocht naar een drenkeling bij Enkhuizen.

Woensdagmorgen, omstreeks 7.30 uur is de bemanning van reddingboot 't Span uit Andijk en reddingboot Bernardine uit Medemblik gealarmeerd om te assisteren bij het zoeken naar een drenkeling bij Enkhuizen. De reddingboten van KNRM Enkhuizen waren al ter plaatse in het zoekgebied tussen de Krabbersgatsluizen en de Buyshaven, evenals ambulancepersoneel en duikers van de brandweer.

Een half uur na melding waren de beide reddingboten in het zoekgebied en werd gevraagd om de ambulancedienst en brandweerduikers te assisteren. Nadat de persoon aangetroffen was konden de reddingboten weer retour naar het boothuis.

Voor verdere berichtgeving omtrent de actie verwijzen we naar de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord en KNRM Enkhuizen.

Tijdstip: 07:30 uur
Wind: Zuidoost 4 bft
Actie: 8-2019

Andijk

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.