Assistentie bij zoektocht naar drenkeling

24 april 2019
Andijk / Medemblik

Woensdagmorgen zijn de reddingboten van KNRM Andijk en KNRM Medemblik uitgevaren voor de zoektocht naar een drenkeling bij Enkhuizen.

Woensdagmorgen, omstreeks 7.30 uur is de bemanning van reddingboot 't Span uit Andijk en reddingboot Bernardine uit Medemblik gealarmeerd om te assisteren bij het zoeken naar een drenkeling bij Enkhuizen. De reddingboten van KNRM Enkhuizen waren al ter plaatse in het zoekgebied tussen de Krabbersgatsluizen en de Buyshaven, evenals ambulancepersoneel en duikers van de brandweer.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Een half uur na melding waren de beide reddingboten in het zoekgebied en werd gevraagd om de ambulancedienst en brandweerduikers te assisteren. Nadat de persoon aangetroffen was konden de reddingboten weer retour naar het boothuis.

Voor verdere berichtgeving omtrent de actie verwijzen we naar de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord en KNRM Enkhuizen.

Tijdstip: 07:30 uur
Wind: Zuidoost 4 bft
Actie: 8-2019

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij