Worden wat je wil, begint in het museum!

Worden wat je wil, begint in het museum!

15 oktober 2021
Den Helder

Dit is het thema van de Museumkidsweek tijdens de herfstvakantie en natuurlijk zijn er in het Reddingmuseum passende activiteiten te beleven!

Wil je een echte redder worden? Kom dan op woensdag en vrijdag naar het museum waar je een echt reddersparcours kan afleggen. Of wil je toch liever duiker worden? Maak dan je eigen duikbril. Deze activiteit kun je elke dag in de vakantie doen. Daarnaast kun je de gehele herfstvakantie als een echte duiker op onderzoek in onze nieuwe expositie Gezonken Reddingen met een interactieve doe-boek.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Alle activiteiten zijn gratis op vertoon van een entreebewijs en vinden plaats tussen 11.00 en 15.00 uur in het museum.

Vergeet niet ons museum te inspecteren voor Museumkids als je bij het Reddingmuseum op bezoek bent! Daar kun je mooie prijzen mee winnen. Meer informatie vind je op www.museumkids.nl

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij