Skip to main content

Worden wat je wil, begint in het museum!

Datum: vrijdag 15 oktober 2021 | Sectie: Nieuws

Dit is het thema van de Museumkidsweek tijdens de herfstvakantie en natuurlijk zijn er in het Reddingmuseum passende activiteiten te beleven!

Wil je een echte redder worden? Kom dan op woensdag en vrijdag naar het museum waar je een echt reddersparcours kan afleggen. Of wil je toch liever duiker worden? Maak dan je eigen duikbril. Deze activiteit kun je elke dag in de vakantie doen. Daarnaast kun je de gehele herfstvakantie als een echte duiker op onderzoek in onze nieuwe expositie Gezonken Reddingen met een interactieve doe-boek.

Alle activiteiten zijn gratis op vertoon van een entreebewijs en vinden plaats tussen 11.00 en 15.00 uur in het museum.

Vergeet niet ons museum te inspecteren voor Museumkids als je bij het Reddingmuseum op bezoek bent! Daar kun je mooie prijzen mee winnen. Meer informatie vind je op www.museumkids.nl

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.