Skip to main content

KNRM een week zichtbaar op Socutera

Datum: donderdag 21 oktober 2021 | Sectie: Nieuws

In de week van 18 oktober was de KNRM een week lang zichtbaar met een eigen reclamespot. Deze werd uitgezonden via Socutera op de publieke zenders. Er werd een lange spot van 1,5 minuut uitgezonden en een kortere versie van 30 seconden. Een belangrijk doel van deze actie is de zichtbaarheid van de KNRM vergroten en vertellen wat wij doen, dat wij een goed doel zijn en dat wij bestaan dankzij onze vrijwilligers en donateurs.

De uitzending op Socutera was mogelijk omdat de KNRM lid is van de branchevereniging Goede Doelen Nederlanden en via deze weg voor een lage prijs een reclamespotje kan uitzenden.

Donateur worden van de KNRM? Klik hier

[youtube url="

" width="960" height="540" autoplay="yes"]

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.