Stem op de KNRM bij NCRV-actie ‘Warm hart’

18 mei 2017
nieuws

Donateur Gert Westerik heeft de KNRM opgegeven voor de NCRV-actie 'Warm hart'. Daarmee maakt de KNRM kans op een bedrag van maar liefst € 10.000,-! Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete goede doel. Steun de actie en stem op de KNRM!

Elk jaar geeft NCRV een mooi bedrag aan drie goede doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een warme, zorgzame samenleving. Wie dat mooie bedrag krijgt bepaal jij. Stem nu, het kan de KNRM € 10.000,- opleveren!

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

In de afgelopen maanden hebben onze leden hun favoriete goede doel ingediend. Uit deze goede doelen worden vijf doelen geselecteerd op basis van de meeste stemmen. Vervolgens kijkt een jury naar deze inzendingen en kiest de drie beste doelen uit als winnaars. De drie goede doelen met de meeste stemmen winnen respectievelijk € 10.000,- € 5.000,- of € 2.500,-.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij