Skip to main content

Stem en help de KNRM de NRC Charity Award winnen!

Datum: donderdag 04 augustus 2016 | Sectie: Nieuws

Met jouw stem maakt de KNRM kans op een gratis paginagrote advertentie in de NRC en in de NRC.next. Stem hier!

De KNRM is als 1 van de 20 goede doelen geselecteerd om mee te doen aan de NRC Charity Award: een wedstrijd die in het leven is geroepen door NRC Media en bedoeld is om goede doelen te helpen bij het bereiken van hun doelgroep.

Veel mensen weten niet dat de KNRM volledig drijft op donaties en nalatenschappen. En dat de redders allemaal vrijwilligers zijn, die belangeloos de zee op gaan om mensen te redden die ze niet kennen, onder soms zware en gevaarlijke omstandigheden. Het doel van deze campagne is om iedereen dat te laten weten en de vrijwillige geldgevers, de Redders aan de wal te bedanken dat ze deze unieke organisatie mogelijk maken.

Alle deelnemende advertenties worden op de site www.nrccharityawards.nl aan het publiek getoond. Bezoekers van de site wordt gevraagd te stemmen op de advertentie die zij het best, mooist of meest indrukwekkend vinden. Per e-mailadres kan er eenmaal gestemd worden. NRC Media zorgt zelf voor bekendheid van deze site, maar het staat de goede doelen vrij om via hun eigen kanalen zoveel mogelijk supporters te verleiden om op hun inzending te stemmen. Dus stem en deel de link via e-mail en social media!

Op woensdag 31 augustus om 17.00 uur worden de winnaars bekendgemaakt.

Breng nu je stem uit voor de KNRM

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.