Nieuwe app KNRM Helpt beschikbaar

19 juli 2016

De gratis app KNRM Helpt is nieuw en nog beter en staat voor u klaar in de App Store en Play Store.
De app heeft veel handige verbeteringen en een groter gebruiksgemak. De app is alleen beschikbaar voor iPhone en Android smartphones.

Update in 5 stappen
Om de nieuwe versie van de app te kunnen gebruiken bent u in 5 stappen klaar. Hebt u de app al eerder geïnstalleerd, dan zijn een paar aanpassingen voldoende.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Verbeteringen en groter gebruiksgemak
In het startscherm van KNRM Helpt ziet u voortaan direct de belangrijkste functies. U vindt snel informatie voor uw voorgenomen vaartocht. Ook onderweg bepaalt uw positie welke informatie u krijgt over het weer, het getij en bijvoorbeeld de marifoonkanalen. Met het nieuwe centrale menu 'navigeert' u nu gemakkelijker door de app. Uw vaartuiggegevens beheert u voortaan alleen in in de app.

Hulp nodig? Gebruik de app KNRM Helpt
Met de KNRM Helpt app hebt u snel contact met de juiste hulpinstantie. Uw positie bepaalt naar welke hulpinstantie wordt gebeld, ook in het buitenland. U kunt kiezen uit het doen van een Noodoproep of een Assistentie oproep voor niet-spoedeisende hulpverlening. Als u een vaarplan hebt ingesteld en u komt niet op de opgegeven tijd aan, dan start de app automatisch een noodprocedure met berichten en acties.

Kijk voor meer informatie op: https://www.knrm.nl/helpt

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij