Skip to main content

Reddingbootdag pas weer in 2022 

Datum: vrijdag 20 augustus 2021 | Sectie: Nieuws

Voor onze donateurs en vrijwilligers is de Reddingbootdag jaarlijks een mooi moment om elkaar te ontmoeten en het werk van de KNRM van dichtbij te mogen meemaken. 

Net als vorig jaar, kon ook dit jaar Reddingbootdag helaas niet doorgaan door de coronamaatregelen. We hoopten dit najaar een alternatief te kunnen bieden, maar helaas is er ook nu nog teveel onzekerheid over de maatregelen om met de organisatie te kunnen starten. We verwachten op zaterdag 30 april 2022 weer de deuren open te zetten voor een geweldige 28e editie de Reddingbootdag!   

Wil je volgend jaar live naar een reddingstation?
Zoek er dan nu alvast één uit. Word donateur en vaar volgend jaar op Reddingbootdag met ons mee. Kijk op reddingbootdag.nl

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.