Skip to main content

Lifeguards halen nat pak voor de Amsterdam City Swim

Datum: vrijdag 27 augustus 2021 | Sectie: Nieuws

De Lifeguards van de KNRM houden elk jaar toezicht op de veiligheid van de zwemmers tijdens de Amsterdam City Swim. Vanwege de coronamaatregelen kon de City Swim dit jaar niet doorgaan. Om toch hun bijdragen aan dit mooie evenement te kunnen leveren sprongen de KNRM lifeguards onder de noemer #natpakvoorALS massaal het water in. Benieuwd naar de video’s van de KNRM Lifeguards? Bekijk ze hier.

De Lifeguards van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij bewaken elke zomer de stranden van de Friese Waddeneilanden. Sinds de eerste editie in 2012 zorgen zij bij de afsluiting van hun seizoen ook voor de veiligheid van de zwemmers tijdens de Amsterdam City Swim. Elk jaar staan zo’n 40 Lifeguards paraat om zodat de deelnemers de ruim 2km door de Amsterdamse grachten veilig kunnen afleggen.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.