Opbrengst boekenverkoop wordt omgezet in overlevingspak voor KNRM Urk

15 september 2019

Opbrengst boekenverkoop wordt omgezet in overlevingspak voor KNRM Urk

Zaterdag 14 september kreeg KNRM Urk bezoek van de “Odd Fellows” uit Dronten. Odd Fellows heeft de KNRM Urk een overlevingspak geschonken. De personen achter de schenking wilden het overlevingspak graag persoonlijk overhandigen en meer horen over het vrijwilligerswerk van de KNRM. Na een korte presentatie over het werk van de KNRM mocht een rondje varen niet ontbreken. In het water werd de nut en noodzaak van het overlevingspak gedemonstreerd door een opstapper van de KNRM. Uiteraard mocht een foto niet ontbreken. Onze gasten waren zeer onder de indruk van het werk van onze KNRM-ers/ vrijwilligers!

KNRM bedankt de “Odd Fellows” van harte voor hun schenking.

Deze schenking wordt mogelijk gemaakt door de vele gulle gevers die hun boeken afstaan voor de verkoop van tweedehands boeken in de Odd Fellow Boekwinkel te Dronten, www.ofbd.nl. De opbrengst hiervan gaat in z’n geheel naar niet-gesubsidieerde goede doelen in binnen- en buitenland.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij