Skip to main content

KNRM opent haar deuren voor donateurs

Datum: vrijdag 27 april 2018 | Sectie: Urk

Zaterdag 28 april 2018 is het weer zover: de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij organiseert weer haar jaarlijkse Nationale Reddingbootdag. De deuren van alle reddingstations in Nederland gaan weer open voor publiek. Ook KNRM station Urk is weer van de partij. Het is dan ook voor zowel oud en jong de moeite waard om even langs te komen bij het KNRM reddingstation Urk bij de sluis op Urk.

Ook dit jaar worden de donateurs van de KNRM ontvangen als ‘redders aan wal’. Deze donateurs zijn de drijvende kracht achter de KNRM. Speciaal voor deze donateurs is er de mogelijkheid voor het meevaren met de snelle reddingboot Kapiteins Hazewinkel. Neem hiervoor uw donateurspas of jonge redderskaart en de toegestuurde uitnodiging mee.

Ook geven de vrijwillige bemanningsleden van het reddingstation demonstraties met de snelle rib Marinus Cornelis. Met veel spektakel zullen reddingsvlotten en rooksignalen worden gedemonstreerd. Dit zal gebeuren in een aantal demonstraties die gedurende de dag worden gehouden.

En voor versterking van de inwendige mens is ook gedacht: Ook dit jaar hebben we de traditionele gebakken vis en frikadellen voor een schappelijke prijs.

In de omgeving op korte loopafstand is voldoende parkeergelegenheid.

Reddingbootdag bij KNRM-Station Urk begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Komt u ook langs?

Urk

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.