Schol Administratie steunt KNRM station Urk

19 april 2018

omdat de KNRM volledig bestaat uit giften, donateurschappen en nalatenschappen. Meindert Schreuder: “De Urker redders zijn onmisbaar op het IJsselmeer. 24/7 staan ze paraat voor iedereen die hulp nodig heeft op het water. En dat vrijwillig! Schol Administratie draagt graag haar steentje bij aan dit belangrijke werk”.

Schol Administratie heeft voor in ieder geval de komende drie jaar structurele financiële steun toegezegd aan de Urker bemanning. Daarnaast heeft Schol Administratie de bemanning, plaatselijke commissie en helpers aan de wal voorzien van een prachtige soft-shell jas, ideaal voor de zomermaanden.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De financiële steun voor het jaar 2018 is besteed voor de inrichting van het onlangs

Op de foto : Deel van de bemanning van KNRM station Urk met in het midden van de foto : Klaas Tol (Schol Administratie) en Teun Molenaar (plaatselijke commissie KNRM station Urk)

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij