Skip to main content

Schol Administratie steunt KNRM station Urk

Datum: donderdag 19 april 2018 | Sectie: Urk

omdat de KNRM volledig bestaat uit giften, donateurschappen en nalatenschappen. Meindert Schreuder: “De Urker redders zijn onmisbaar op het IJsselmeer. 24/7 staan ze paraat voor iedereen die hulp nodig heeft op het water. En dat vrijwillig! Schol Administratie draagt graag haar steentje bij aan dit belangrijke werk”.

Schol Administratie heeft voor in ieder geval de komende drie jaar structurele financiële steun toegezegd aan de Urker bemanning. Daarnaast heeft Schol Administratie de bemanning, plaatselijke commissie en helpers aan de wal voorzien van een prachtige soft-shell jas, ideaal voor de zomermaanden.

De financiële steun voor het jaar 2018 is besteed voor de inrichting van het onlangs

Op de foto : Deel van de bemanning van KNRM station Urk met in het midden van de foto : Klaas Tol (Schol Administratie) en Teun Molenaar (plaatselijke commissie KNRM station Urk)

Urk

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.