Skip to main content

Fred Brouwer 40 jaar verbonden aan KNRM- station Urk

Datum: vrijdag 22 september 2017 | Sectie: Urk

Afgelopen donderdagavond, 21 september, werd op Urk het veertigjarig jubileum gevierd van Fred Brouwer.

25 augustus 2017 was het 40 jaar geleden dat Fred Brouwer als vrijwilliger actief werd binnen de KNRM. In die veertig jaar heeft Fred als bemanningslid vele reddingen op zijn naam staan. Ook na zijn actieve carrière als bemanningslid is Fred (nauw) betrokken gebleven bij het KNRM- station Urk in de functie van secretaris/penningmeester van de plaatselijke commissie.

In het bijzijn van zijn vrouw, kinderen en de volledige bemanning en plaatselijke commissie van het KNRM- station Urk werd dit gevierd met een gezellig samenzijn. Naast de toespraak van de interim directeur, Dedan Schmidt, van de KNRM, werden er ook nog enkele woorden gesproken door de voorzitter van het KNRM- station Urk, Pieter van Maaren.

Urk

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.