KNRM Texel beleeft druk Havenvistijn

8 augustus 2015

Dringen geblazen voor een rondje met de reddingboot.

Zaterdag 8 augustus werd in de haven van Oudeschild het jaarlijkse Havenvistijn gehouden. Een promotie voor de haven en visserij op Texel, waarbij er voor iedereen wat te doen is. Duizenden mensen bezochten de haven en konden genieten van diverse activiteiten, waaronder het varen met een reddingboot.

De KNRM Texel is altijd prominent aanwezig op het Havenvistijn en ook zaterdag was het dringen geblazen om een rondje met de boten mee te kunnen varen. Uit Oudeschild was de reddingboot Cornelis Dito aanwezig en uit De Cocksdorp reddingboot Beursplein 5. Helaas moet de Beursplein 5 tussendoor even de festiviteiten verlaten wegens een technisch probleem, maar uiteindelijk werd dat opgelost. De bemanning van KNRM Texel kan terugkijken op een mooi,geslaagd evenement, waarbij menig bezoeker ook nog donateur is geworden. Ook de vele donaties die werden ontvangen komen ten goede aan het ongesubsidieerde, vrijwillige reddingwerk van de KNRM. De Texelse reddingstations willen graag iedereen hiervoor bedanken en graag tot volgend jaar!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij