Assistentie ambulance voor KNRM de Koog

2 april 2016

Zaterdagmorgen om 11.25 uur wordt de bemanning van het Kusthulpverleningsvoertuig van reddingstation De Koog-Texel gealarmeerd voor een assistentie voor de ambulance.

Na contact met de alarmcentrale zou het in eerste instantie gaan om een reanimatie. Dan staat iedereen extra op scherp en ook politie en ambulance zijn in een oogwenk in de Koog.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Op het terras van een strandpaviljoen bij Paal 20 is een jongeman in elkaar gezakt en men heeft 112 gebeld. Uiteindelijk blijkt het waarschijnlijk te gaan om een epileptische aanval. De desbetreffende man wordt door het ambulancepersoneel onderzocht en meegenomen voor verdere behandeling.

Het kusthulpverleningsvoertuig keert weer terug naar het station en staat even voor twaalven weer klaar voor de volgende alarmering.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij