KNRM Reddingbootdag 30 April 2022

KNRM Reddingbootdag 30 April 2022

20 april 2022

De Reddingbootdag is dé dag voor donateurs om actief kennis te maken met het werk, de professionele vrijwilligers en het materieel van de KNRM. 

 

Bij de KNRM draait alles om vrijwilligerswerk, het reddingswerk kan niet bestaan zonder de 1.300 vrijwilligers. Op Schiermonnikoog zijn dat ruim 20. Met hart en ziel zijn velen al jaren verbonden aan hun reddingstation, sommigen al meer dan 40 jaar. 365 dagen per jaar staan ze klaar. Niet elke dag voor een redding, maar wel 24 uur per dag beschikbaar. Voor échte reddingen en dankbare hulpverleningen.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

 

De vrijwilligers kunnen hun werk doen door de vrijwillige bijdragen van mensen die de Redding Maatschappij een warm hart toedragen. Of willen gaan dragen, voor die mensen is de Nationale Reddingbootdag.

 

Al Donateur? = Meevaren!

Wilt u meevaren? Laat uw donateurspas zien en lever de boardingpass die bij het aprilnummer van het donateursblad De Reddingboot is toegestuurd in bij de vrijwilligers van de KNRM.

 

Donateur worden = meevaren!

Bent u geen donateur en wilt u toch meevaren?

Dan kunt u ter plekke donateur worden en mag u aansluitend natuurlijk met één van de reddingboten meevaren.

 

Gaat u het water op? Let op!

Luister dan goed naar de instructies van de bemanning en maak uw reddingvest goed vast. Aan boord moet u zich altijd vasthouden aan het schip.

Fototoestellen, telefoons e.d. kunnen nat of vies worden, evenals uw kleding. Dit is op eigen risico. 

Alle kinderen onder 16 jaar moeten in elk geval een volwassene bij zich hebben.

 

Plaats: KNRM-station op de veerdam

Tijd: van 10u00 tot 16u00

 

Tot dan!!!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij