Skip to main content

Recordbedrag KNRM Reddersgala Noordwijk

Datum: zaterdag 23 november 2019 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Dit jaar vond de lustrumeditie van het KNRM Reddersgala plaats in Grand Hotel Huis Ter Duin Noordwijk. Ruim 500 gasten schoven afgelopen zaterdag aan om tijdens een gezellige avond met uitgebreid diner en entertainment een recordbedrag van maar liefst €1.060.593, - bij elkaar te doneren. De opbrengst overtrof dit jaar alle voorgaande edities.

De dag voor het Reddersgala had het sales evenement, Captain of Sales het officieuze voorprogramma van het Reddersgala al een stevige basis gelegd door €194.483, - aan donaties te werven. Een zeer knappe prestatie van de commerciële talenten.

Op de dag van het gala was er een middag programma waar een deel van de gasten ook écht kennis met de KNRM konden maken doormiddel van een life rescue op zee. Dit gebeurde onder leiding van drie reddingboten van KNRM station Zandvoort, Katwijk en Noordwijk en een search and rescue helikopter van de NHV Group. In de avond waren er onder meer optredens van de Marinierskapel, Leona Philippo en cabaretier Roué Verveer. Ook de reddingboten van Katwijk en Noordwijk waren voor enkele gasten een geheim onderdeel binnen het avondprogramma. De gehele avond werd gepresenteerd door presentator Patrick Lodiers.

Aan het einde van de avond maakte managing directeur Stephan Stokkermans van Grand Huis ter Duin op het podium de eind opbrengst bekend. Dhr. Rutger van Slobbe (voorzitter van de KNRM) ontving daarbij een symbolische cheque met daarop het spectaculaire eindbedrag.

De KNRM besteedt het gedoneerde bedrag aan noodzakelijke investeringen die de veiligheid van de ruim 1.400 vrijwilligers ten goede komt. Het resultaat van de avond werd voornamelijk bepaald door de tafelverkoop aan uiteenlopende bedrijven en particulieren, die de KNRM een warm hart toedragen.

KNRM station Noordwijk bedankt alle gasten voor hun interesse en financiële steun aan onze organisatie. Zonder uw steun redden wij het niet!

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.