Skip to main content

KNRM Station Noordwijk ontvangt vrijwilligers initiatiefprijs 2019

Datum: woensdag 04 december 2019 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Woensdagavond vond in de Sint Jozefkerk in Noordwijkerhout het Vrijwilligersfeest 2019 plaats voor alle vrijwilligers van de gemeente Noordwijk. Een avond waarbij veel vrijwilligers aanwezig waren. De vrijwilligers kregen eerst een muzikale voorstelling ‘Winterhotel’ voorgeschoteld, uitgevoerd door Stichting Passie van Noordwijkerhout. Na de voorstelling vond de daadwerkelijke uitreiking van de vrijwilligersprijzen plaats. Een deskundige jury uit de verschillende kernen binnen de gemeente Noordwijk, onder leiding van burgemeester Mevr. Jon Hermans-Vloedbeld, koos de uiteindelijke winnaars. Wethouder Sjaak van den Berg maakte op het podium de winnaars bekend die voortkwamen uit vele nominaties welke zijn voorgedragen door de inwoners van de gemeente Noordwijk. KNRM station Noordwijk wist daarbij de initiatiefprijs te bemachigen waarvoor de bemanning op het podium een mooie cheque in ontvangst mocht nemen.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.