Skip to main content

Deelnemers internationaal uitwisselingsprogramma bezoeken KNRM station Noordwijk

Datum: maandag 23 september 2019 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Op maandagavond 23 september hebben een aantal deelnemers van het jaarlijkse uitwisselingsprogramma van de International Maritime Rescue Federation (IMRF) een bezoek aan KNRM station Noordwijk gebracht. De groep bestond uit reddingbootbemanningen van reddingmaatschappijen uit diverse landen en heeft als doel het ontwikkelen en verbeteren van maritieme search and rescue kwaliteit wereldwijd. IMRF brengt 's werelds maritieme search and rescue organisaties samen waardoor kennis en kunde onderling wordt uitgewisseld.

Gedurende het bezoek heeft de bemanning van KNRM station Noordwijk de buitenlandse collega’s meegenomen voor een korte vaartocht waarbij een aantal onderdelen werden gedemonstreerd. Na de vaartocht heeft er tussen de buitenlandse en Noordwijkse collega’s een rond de tafel gesprek plaatsgevonden waar onder het genot van een hapje en drankje onderling ideeën en ervaringen werden uitgewisseld.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.