Deelnemers internationaal uitwisselingsprogramma bezoeken KNRM station Noordwijk

23 september 2019
Noordwijk aan Zee

Op maandagavond 23 september hebben een aantal deelnemers van het jaarlijkse uitwisselingsprogramma van de International Maritime Rescue Federation (IMRF) een bezoek aan KNRM station Noordwijk gebracht. De groep bestond uit reddingbootbemanningen van reddingmaatschappijen uit diverse landen en heeft als doel het ontwikkelen en verbeteren van maritieme search and rescue kwaliteit wereldwijd. IMRF brengt 's werelds maritieme search and rescue organisaties samen waardoor kennis en kunde onderling wordt uitgewisseld.

Gedurende het bezoek heeft de bemanning van KNRM station Noordwijk de buitenlandse collega’s meegenomen voor een korte vaartocht waarbij een aantal onderdelen werden gedemonstreerd. Na de vaartocht heeft er tussen de buitenlandse en Noordwijkse collega’s een rond de tafel gesprek plaatsgevonden waar onder het genot van een hapje en drankje onderling ideeën en ervaringen werden uitgewisseld.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij