Skip to main content

Vuurpijl waargenomen

Datum: zaterdag 26 februari 2022 | Sectie: Huizen

Zaterdagavond is er door de Kustwacht gealarmeerd voor een rode vuurpijl. Deze is vanuit Almere Haven in de richting van ‘t Gooi waargenomen.

Naast de Nikolaas Wijsenbeek reageerde ook de Meander en de Seeker op de alarmering. Er zijn zoekslagen gemaakt op het Gooimeer en de aanwezigen watersporters zijn aangesproken. Er werd geen vaartuig of persoon in problemen aangetroffen. Op basis van de bevindingen heeft de Kustwacht de zoekactie beëindigd.

De bemanning ontving een video waar zes vuurpijlen op zichtbaar waren. Deze video is vanuit Huizen in de richting van het centrum van Blaricum genomen. De vuurpijlen zijn ook vanuit Maartensdijk in de richting van Blaricum waargenomen. Het vermoeden bestaat dat de vuurpijlen boven land zijn afgestoken.

Huizen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.