Vuurpijl waargenomen

Vuurpijl waargenomen

26 februari 2022

Zaterdagavond is er door de Kustwacht gealarmeerd voor een rode vuurpijl. Deze is vanuit Almere Haven in de richting van ‘t Gooi waargenomen.

Naast de Nikolaas Wijsenbeek reageerde ook de Meander en de Seeker op de alarmering. Er zijn zoekslagen gemaakt op het Gooimeer en de aanwezigen watersporters zijn aangesproken. Er werd geen vaartuig of persoon in problemen aangetroffen. Op basis van de bevindingen heeft de Kustwacht de zoekactie beëindigd.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De bemanning ontving een video waar zes vuurpijlen op zichtbaar waren. Deze video is vanuit Huizen in de richting van het centrum van Blaricum genomen. De vuurpijlen zijn ook vanuit Maartensdijk in de richting van Blaricum waargenomen. Het vermoeden bestaat dat de vuurpijlen boven land zijn afgestoken.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij