Skip to main content

Weekoverzicht KNRM Station Hindeloopen Wk 24

Datum: maandag 21 juni 2021 | Sectie: Hindeloopen

Weekoverzicht KNRM Station Hindeloopen Wk 24. 

Voor Nederland was week 24 een week die zich kenmerkte door weersextremen. Voor KNRM Station Hindeloopen echter was het een rustige week. Slechts eenmaal is de “Alida” in actie hoeven komen. 

 Alarm 26. Op zondagmiddag 17 juni rond 17.33 uur werden we gealarmeerd voor een zeilschip met voortstuwingsproblemen. Het schip van 10 meter lag zo’n 100 meter uit de mond van de spoorhaven van Stavoren. Nadat de Alida ter plaatse kwam is een sleeplijn overgebracht. Daarna is het schip naar de Marina in Stavoren gesleept. In de Marina is nl. een hijskraan aanwezig om het schip verder te inspecteren.

Hindeloopen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.