Skip to main content

Jubilarissen in het zonnetje

Datum: maandag 25 november 2019 | Sectie: Hindeloopen

Trouwe donateurs en jubilerende vrijwilligers in het zonnetje!

Begin november bezochten zes donateurs ons station. Drie donateurs waren al 60 jaar donateur. De andere drie donateurs ondersteunen de KNRM al 50 jaar. Het was een zeer speciale ochtend met mooie verhalen over hun verbintenis met de KNRM.

Ons station heeft echter niet alleen trouwe donateurs. Er zijn ook trouwe vrijwilligers! Afgelopen week was het de beurt aan drie jubilerende opstappers van ons station.

Vrijwilligers die 10 jaar en daarna iedere 5 jaar vrijwilliger zijn en zich belangenloos inzetten voor de KNRM, krijgen een vrijwilligersmedaille en oorkonde overhandigd. Deze vrijwilligersmedaille voor Orde en Veiligheid wordt bij Koninklijk Besluit uitgereikt.

De voorzitter van de Plaatselijke Commissie, Paul Medendorp, overhandigde als eerste de oorkonde en het speldje aan Egbert Vos. Egbert is al 30 jaar vrijwilliger bij ons station, een hele prestatie! Egbert is naast opstapper ook al vele jaren motordrijver.

Schipper Jasper Zweed - op 17 jarige leeftijd begonnen als opstapper in spé - is inmiddels 15 jaar bij de KNRM. Jasper ontving van Paul Medendorp daarom zijn eerste speldje.

Als laatste voor deze avond werd jubilaris Johan Amsterdam toegesproken. En kreeg hij de vrijwilligersmedaille opgespeld voor de 10 jaar, die hij nu als vrijwilliger bij ons station is.

Paul bedankte de drie jubilarissen voor hun tomeloze inzet en gaat er vanuit dat zij nog vele jaren bij het station betrokken blijven als vrijwilliger. Op naar de volgende 5 jaar!

Met een mooi boeket - die aan de dames en aan Jasper werd overhandigd – en het aansnijden van de taart werden de festiviteiten afgerond.

Hindeloopen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.