Skip to main content

Twee maal alarm op één dag

Datum: vrijdag 16 juli 2021 | Sectie: Hansweert

Vrijwilligers van KNRM reddingstation Hansweert zijn vrijdag 16 juli twee maal in actie gekomen ten behoeve van vaartuigen in problemen.

’s Middags om 13:03 uur ontving de meldkamer een melding van een passant die meldde dat nabij boei 55 in de Schaar van Ossenisse een platbodem water zou maken en aan de grond zou zijn gelopen. Ter plaatse bleek dat de opvarenden van niets wisten. Zij waren bewust gestrand en hielden een fotoshoot. Met opkomend water zijn ze zelfstandig retour Paal gegaan.

’s Avonds rond 21:15 uur kwam de melding via het KNRM Helpt Assistentie Centrum. Een motorjacht kampte met voortstuwingsproblemen nabij de Kattendijksedijk. Twee opstappers zijn overgezet waarna een sleepverbinding is belegd en het jacht naar Wemeldinge is gesleept.

Hansweert

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.