Skip to main content

Sportweekend Egmond aan Zee

Datum: zaterdag 09 januari 2016 | Sectie: Egmond aan Zee

Afgelopen weekend zijn de vrijwilligers van station Egmond druk in de weer geweest met assistentie aan de vele sporters welke deelnamen aan HET sportweekend van Egmond aan Zee.

Voor zaterdag stond de mountainbike race “Egmond – Pier – Egmond” op het programma, een slopende mountainbike race van Egmond naar de noord pier van IJmuiden en weer terug.

Zondag was het de beurt aan zo’n 17.000 hardlopers van de Egmond Halve Marathon. Niemand wil dé winterklassieker aan het begin van het jaar missen. Voor velen is het ook een reünie, want wie eenmaal de sfeer bij dit bijzondere evenement geproefd heeft komt jaarlijks terug.

Op beide dagen is het Kusthulpverleningsvoertuig (KHV) ingezet.

Egmond aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.