Skip to main content

Medische assistentie ankergebied IJmuiden

Datum: woensdag 20 april 2022 | Sectie: Egmond aan Zee

Woensdagavond krijgt de vrijwillige bemanning van de KNRM stations Egmond-en Wijk aan Zee alarm voor medische assistentie aanboord van een chemicalientanker in het ankergebied voor de haven van IJmuiden.

De reddingboten Donateur (Wijk aan Zee) en Adriaan Hendrik (Egmond aan Zee) zijn spoedig ter plaatse en zetten een aantal opstappers over voor het verlenen van eerste hulp en het beoordelen van de situatie.

Een van de opvarenden is met de Kustwachthelikopter van Noordzee Helikopters Vlaanderen (NHV) naar het ziekenhuis in Alkmaar gebracht. Voor een tweede opvarende heeft alle hulp niet mogen baten .....

Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden en directe collega's

Inzet : 2022/05

Egmond aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.