Skip to main content

Is driemaal scheepsrecht ?

Datum: donderdag 12 januari 2017 | Sectie: Egmond aan Zee

Donderdagmiddag krijgen de vrijwilligers van de Egmondse Reddingsbrigade (ERB) en KNRM station Egmond voor de derde maal op rij alarm voor een zwemmer in problemen.

De reddingboot Adriaan Hendrik wordt naar strand gereden en de bemanning van het kusthulpverleningsvoertuig (KHV) gaat op zoek naar de melder, de ERB is nog aanrijdend. De melder staat boven aan de trap op de Noord Boulevard, samen met een van de bemanningsleden van het KHV wordt de zwemmer op gespoort. Eenmaal de zwemmer in het vizier blijkt het om een golfsurfer te gaan, de surfer zit te wachten op die ENE golf.

Deze informatie wordt gecommuniceerd met het Kustwachtcentrum en deze blaast de actie af. Hierop keren alle eenheden weer retour station.

inzet : 2017/02

Egmond aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.