Is driemaal scheepsrecht ?

12 januari 2017

Donderdagmiddag krijgen de vrijwilligers van de Egmondse Reddingsbrigade (ERB) en KNRM station Egmond voor de derde maal op rij alarm voor een zwemmer in problemen.

De reddingboot Adriaan Hendrik wordt naar strand gereden en de bemanning van het kusthulpverleningsvoertuig (KHV) gaat op zoek naar de melder, de ERB is nog aanrijdend. De melder staat boven aan de trap op de Noord Boulevard, samen met een van de bemanningsleden van het KHV wordt de zwemmer op gespoort. Eenmaal de zwemmer in het vizier blijkt het om een golfsurfer te gaan, de surfer zit te wachten op die ENE golf.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Deze informatie wordt gecommuniceerd met het Kustwachtcentrum en deze blaast de actie af. Hierop keren alle eenheden weer retour station.

inzet : 2017/02

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij