Skip to main content

Laat in de avond uitgevaren voor zeiljacht met motorproblemen

Datum: vrijdag 24 mei 2019 | Sectie: Andijk

Vrijdagavond zijn de reddingboten van KNRM Andijk en KNRM Medemblik uitgevaren voor een zeiljacht met motorproblemen in werkhaven de Ven. Reddingboot 't Span heeft het zeiljacht naar Andijk gesleept.

Vrijdagavond wordt om 22.00 uur de bemanning van KNRM Andijk gealarmeerd voor een zeiljacht met motorproblemen. Het zeiljacht, met één opvarende, bevond zich in de werkhaven de PWN. Deze bevindt zich ten noorden van vuurtoren de Ven en wordt daarom ook wel werkhaven de Ven genoemd.

Ter plaatse worden twee opstappers over gezet. Als blijkt dat de enige opvarende verder geen problemen heeft, wordt een sleepverbinding gemaakt met reddingboot 't Span en koers gezet richting de haven van Andijk. Hier wordt het jacht afgemeerd en de gegevens opgenomen.

Tijdstip: 21:59 uur
Wind: Noord 2 bft
Actie: 10-2019

Andijk

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.