Inzet voor drenkeling in haven Andijk

28 augustus 2018
andijk

Dinsdagmiddag is reddingboot 't Span van KNRM Andijk ingezet voor een drenkeling in de haven van Andijk. Bij aankomst hadden omstanders de drenkeling gelukkig al uit het water. De reddingboot heeft geassisteerd bij de hulpverlening aan één van de omstanders die gewond was geraakt.

Rond half vier 's middags werd groot alarm geslagen voor een persoon die in het water terecht was gekomen in de haven van watersportvereniging de Kreupel in Andijk. De persoon kom niet zelf uit het water komen en is uiteindelijk door omstanders uit het water gehaald.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De gealarmeerde politie, brandweer, ambulance, traumahelikopter en KNRM reddingboot waren snel ter plaatse. Reddingboot 't Span uit Andijk heeft geholpen bij één van de omstanders die gewond was geraakt tijdens de reddingactie.

Tijdstip: 15:33 uur
Wind: West 2 Bft
Actie: 51-2018

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij