Skip to main content

Inzet voor drenkeling in haven Andijk

Datum: dinsdag 28 augustus 2018 | Sectie: Andijk

Dinsdagmiddag is reddingboot 't Span van KNRM Andijk ingezet voor een drenkeling in de haven van Andijk. Bij aankomst hadden omstanders de drenkeling gelukkig al uit het water. De reddingboot heeft geassisteerd bij de hulpverlening aan één van de omstanders die gewond was geraakt.

Rond half vier 's middags werd groot alarm geslagen voor een persoon die in het water terecht was gekomen in de haven van watersportvereniging de Kreupel in Andijk. De persoon kom niet zelf uit het water komen en is uiteindelijk door omstanders uit het water gehaald.

De gealarmeerde politie, brandweer, ambulance, traumahelikopter en KNRM reddingboot waren snel ter plaatse. Reddingboot 't Span uit Andijk heeft geholpen bij één van de omstanders die gewond was geraakt tijdens de reddingactie.

Tijdstip: 15:33 uur
Wind: West 2 Bft
Actie: 51-2018

Andijk

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.