Gezellige familiedag KNRM station Andijk

23 september 2018
andijk

Zondag 23 september heeft KNRM station Andijk haar familiedag gehouden bij boothuis Joop de Jonge.

Vrijwillig bemanningslid zijn op een reddingboot vraagt niet alleen veel van het bemanningslid zelf, maar ook van het gezin. Om het thuisfront te bedanken is op zondag 23 september een familiedag georganiseerd voor KNRM station Andijk. Hierbij is de bemanning, plaatselijke commissie en helpers aan de wal met hun partners en kinderen uitgenodigd voor een gezellige dag.

Door de verslechtering van het weer is het programma helaas aangepast maar dat heeft niks afgedaan aan het verloopt van deze gezellige dag. In en rond het botenhuis waren diverse spelletjes en activiteiten te doen.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Ook werd er rond gevaren met de reddingboot.

Aan het einde van de dag ging de barbeceu aan, verzorgd door Uw-Slager Stavenuiter en kon er genoten van een heerlijke maaltijd.
De bemanning en hun familie kijkt terug op een zeer geslaagde en gezellige dag.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij