Skip to main content

Geslaagde werkgevers dag bij Reddingstation Andijk

Datum: zaterdag 12 mei 2018 | Sectie: Andijk

Zaterdag 12 mei werd bij het KNRM reddingstation Andijk voor de tweede keer een open dag gehouden voor werkgevers en naaste collega’s van bemanningsleden van de reddingboot.

Van vrijwilligers bij de KNRM wordt veel gevraagd. 24 uur per dag en dus ook soms overdag als ze bij hun werkgever aan de slag zijn, moeten zij zich beschikbaar houden voor een mogelijke spoed uitruk van de reddingboot. Aan het thuisfront wordt al jaren aandacht besteed. Zij worden ook jaarlijks uitgenodigd en bedankt voor hun steun aan onze bemanningsleden en de KNRM.

Dit jaar was het voor de tweede keer de beurt aan de werkgevers en collega’s die ook een belangrijke rol spelen bij het inzetbaar houden van de reddingboot. Bij veel werkgevers en naaste collega’s komt de naam KNRM weleens voorbij tijdens een gesprek aan de koffietafel maar verder is het voor velen onbekend terrein. Daar heeft de KNRM in Andijk zaterdag verandering in gebracht door juist hen uit te nodigen bij het reddingstation Andijk.

Na een presentatie over de KNRM, een rondleiding en kennismaking gingen werkgevers en collega’s met reddingboot ’t Span het water op. Natuurlijk was dat voor velen het leukste moment van het bezoek. Aan het einde van de middag zagen we veel blije gezichten, was er veel enthousiasme en waren veel vragen beantwoord. Werkgevers en collega’s van onze bemanningsleden hebben meer inzicht gekregen in het bijzondere maar zonder meer dankbare vrijwilligerswerk van de KNRM.

Andijk

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.