Draagt u onze nieuwe redders een warm pak toe?

Draagt u onze nieuwe redders een warm pak toe?

13 april 2023

KNRM Reddingstation Andijk is een crowdfund-actie gestart om drie nieuwe vrijwillige aankomend-opstappers te voorzien van een eigen overlevingspak, zodat zij kunnen worden toegevoegd aan onze bemanning.

Inmiddels is al meer dan 21% van het streefbedrag opgehaald. Heel veel dank aan alle donateurs die onze vrijwilligers 'een warm pak toe dragen'. Helpt u ons mee om nog meer donateurs te bereiken? Hoe?

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Deel de link op uw eigen socials http://Andijk.samenvoorknrm.nl. Wilt u een donatie doen? Dat kan ook via dezelfde link. 

Timo, Tom en Piet kunnen niet wachten om hun theoretische kennis in de praktijk te brengen op en rond het IJsselmeer. Draagt u deze mannen een warm pak toe?

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij