Skip to main content

Draagt u onze nieuwe redders een warm pak toe?

Datum: donderdag 13 april 2023 | Sectie: Andijk

KNRM Reddingstation Andijk is een crowdfund-actie gestart om drie nieuwe vrijwillige aankomend-opstappers te voorzien van een eigen overlevingspak, zodat zij kunnen worden toegevoegd aan onze bemanning.

Inmiddels is al meer dan 21% van het streefbedrag opgehaald. Heel veel dank aan alle donateurs die onze vrijwilligers 'een warm pak toe dragen'. Helpt u ons mee om nog meer donateurs te bereiken? Hoe?

Deel de link op uw eigen socials http://Andijk.samenvoorknrm.nl. Wilt u een donatie doen? Dat kan ook via dezelfde link. 

Timo, Tom en Piet kunnen niet wachten om hun theoretische kennis in de praktijk te brengen op en rond het IJsselmeer. Draagt u deze mannen een warm pak toe?

Andijk

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.