Wint redders op zee de gouden televizier ring?

Wint redders op zee de gouden televizier ring?

24 augustus 2023
IJmuiden

De tv-serie Redders op zee van de KNRM, waarin de vrijwillige redders van de KNRM worden gevolgd tijdens reddingacties en hun dagelijks leven, is een van de kanshebbers op de Gouden Televizier-Ring 2023! De drie tv-programma’s die nu de meeste stemmen krijgen, zien we op 12 oktober terug in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

In de kwalificatierondes heeft het heel erg geholpen dat zoveel KNRM’ers, zowel onze vrijwilligers, donateurs als fans van onze vrijwillige KNRM-redders zelf hebben gestemd en het stemmen hebben gepromoot onder familie, vrienden en collega's. 

Ben jij ook fan van de vrijwillige KNRM-redders? Breng dan nu binnen 1 minuut jouw stem uit. Let op! Stemmen kan tot dinsdag 19 september 10:00 uur.

Door in een paar stappen jouw stem uit te brengen, maak je meteen kans om zelf ook mooie prijzen te winnen!

Verkiezing

De vier kwalificatierondes zitten erop. Tijdens elke kwalificatieronde heeft het publiek 5 favoriete tv-programma's genomineerd voor de nominatieronde van de Gouden Televizier-Ring. Tijdens deze nominatieronde strijden de genomineerde tv-programma's voor een plekje bij de laatste drie. Daar willen onze vrijwillige redders natuurlijk bij zijn! Help jij mee? Lees hier alles over de Gouden Televizier-Ring.

Redders op zee

KNRM vrijwilligers nemen in de tv-serie ‘Redders op zee’ letterlijk en figuurlijk een duik in het diepe… Letterlijk in hun functie als redder, figuurlijk als hoofdrolspeler in een tv-serie. De bescheiden redders van de KNRM treden niet graag op de voorgrond, maar als zij daarmee het reddingwerk van de reddingmaatschappij breder kunnen bekendmaken staan zij vooraan.

Voor de tv-serie zijn op de reddingboten camera’s bevestigd en wordt de bemanning gevraagd om een bodycam te dragen op het overlevingspak. Deze actiebeelden worden in de serie gebruikt en waar nodig worden achteraf de betrokken bemanningsleden en geredden thuis geïnterviewd. Lees alles over de serie en kijk de afleveringen terug.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij