Skip to main content

Werkbezoek Kamerlid op Terschelling

Datum: woensdag 15 juli 2020 | Sectie: Nieuws

Vandaag is Suzanne Kröger, Tweede Kamerlid voor GroenLinks, op werkbezoek geweest bij de KNRM op Terschelling. Zij is betrokken bij de commissie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW). Dit betekent dat zij namens haar partij het beleid controleert van het ministerie van I&W. Daar staat Cora van Nieuwenhuizen aan het roer, die vorige week ook bij de KNRM op bezoek was. 

Kamerlid Kröger sprak met een aantal vrijwilligers van de KNRM. Zij sprak haar waardering uit voor de KNRM en haar professionele vrijwilligers die al bijna 200 jaar zorgen voor het redden en helpen van mensen. Kröger was zeer geinteresseerd in de verhalen die vrijwilligers van de KNRM met haar deelde.

Verder maakte ze ook kennis met de KNRM Lifeguards en ging ze mee naar een van de strandposten waar jonge sportieve lifeguards het strand bewaken in opdracht van de gemeente Terschelling. 

 

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.