Skip to main content

Veilig varen op de Waddenzee

Datum: woensdag 16 maart 2016 | Sectie: Nieuws

Tijdens de HISWA heeft KNRM directeur Jos Stierhout de tweede druk van het 'Handboek Varen op de Waddenzee' van Marianne van der Linden in ontvangst genomen.

Het handboek 'Varen op de Waddenzee' is het ultieme handboek voor iedereen die op de Waddenzee wil varen. Dit praktische handboek behandelt zowel theorie als praktijk van het varen op de Waddenzee, voor beginners en gevorderden. Het boek geeft de lezer inzicht in wat hij of zij moet weten alvorens het wad op te gaan. Daarnaast dient het als naslagwerk voor meer ervaren wadvaarders. Het boek is in korte tijd meer dan 3000 keer verkocht.

Veiligheid en preventie zijn belangrijke onderwerpen die bij zowel de KNRM als de schrijfster van het boek hoog in het vaandel staan en daarom heeft KNRM-directeur J os Stierhout de vernieuwde tweede druk van het boek in ontvangst mogen nemen tijdens de openingsdag van de HISWA.

De auteur Marianne Van der Linden geeft met haar Vaarschool Scheepswijs al meer dan twaalf jaar theorie- en praktijktrainingen.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.