Veilig varen op de Waddenzee

16 maart 2016

Tijdens de HISWA heeft KNRM directeur Jos Stierhout de tweede druk van het 'Handboek Varen op de Waddenzee' van Marianne van der Linden in ontvangst genomen.

Het handboek 'Varen op de Waddenzee' is het ultieme handboek voor iedereen die op de Waddenzee wil varen. Dit praktische handboek behandelt zowel theorie als praktijk van het varen op de Waddenzee, voor beginners en gevorderden. Het boek geeft de lezer inzicht in wat hij of zij moet weten alvorens het wad op te gaan. Daarnaast dient het als naslagwerk voor meer ervaren wadvaarders. Het boek is in korte tijd meer dan 3000 keer verkocht.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Veiligheid en preventie zijn belangrijke onderwerpen die bij zowel de KNRM als de schrijfster van het boek hoog in het vaandel staan en daarom heeft KNRM-directeur J os Stierhout de vernieuwde tweede druk van het boek in ontvangst mogen nemen tijdens de openingsdag van de HISWA.

De auteur Marianne Van der Linden geeft met haar Vaarschool Scheepswijs al meer dan twaalf jaar theorie- en praktijktrainingen.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij