Skip to main content

Veertien KNRM-vrijwilligers gedecoreerd met koninklijke onderscheiding

Datum: maandag 26 april 2021 | Sectie: Nieuws

Een 14-tal vrijwilligers van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij ontving vandaag, de dag voor Koningsdag, een koninklijke onderscheiding. Velen zijn niet alleen actief voor de KNRM, maar ook in andere organisaties. Wij feliciteren iedereen van harte met deze welverdiende bekroning.

De gedecoreerden zijn: Trijntje van Altena (Marken), René Bakker (Callantsoog), Martin Betsema (Texel-De Cocksdorp), Cees Jacobus Bakker (Texel-De Koog), Sabine van Eck (Lelystad), Marco di Giorgi (Scheveningen), Hans Gertsen (Vlieland), Alfred Houwing (Eemshaven), Ben van Kuringen (Den Helder), Adri Lokker (Hoek van Holland), Bart Metselaar (Enkhuizen), Rutger van Slobbe (Amsterdam, raad van toezicht KNRM), Jaap Woltjer (Lelystad), Wolter Zuuring (Den Helder).

 

 

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.