Skip to main content

Tweede Kamerlid Matthijs Sienot op bezoek bij KNRM Scheveningen

Datum: woensdag 05 september 2018 | Sectie: Nieuws

Afgelopen maandag heeft Tweede Kamer lid namens D66 de heer Matthijs Sienot een werkbezoek gebracht aan KNRM station Scheveningen. De heer Sienot is namens D66 onder andere vertegenwoordiger op het gebied van Scheepvaart; Waterkwaliteit & Waterveiligheid. De heer Sienot heeft tijdens het bezoek uitvoerig kennis gemaakt met het werk van de KNRM, haar vrijwilligers en de belangrijke (overheids-) taken die de KNRM uitvoert. Naast de kennismaking is ook gesproken over belangrijke ontwikkelingen die van invloed zijn op het werk van de KNRM. Uiteraard is het werkbezoek afgesloten met een vaartocht aan boord van de reddingboot Kitty Roosmale Nepveu.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.