Bezoek de KNRM op de Hiswa te water en vaar mee!

3 september 2018
lelystad

De 35e editie van de 'Hiswa te water' vindt dit jaar van 5 tot en met 9 september plaats in Lelystad. Uiteraard ontbreekt de KNRM niet op het evenement aan de Bataviahaven.

Bij stand KO-74 / F-05 bent u van harte welkom. Als u donateur wordt (of al bent) kunt u meevaren op een van de twee aanwezige schepen van de Nikolaas-klasse. De reddingboot Bert en Anneke van KNRM Lelystad (indien niet ingezet voor SAR-acties) en de reserve-reddingboot Johanna Maria liggen daarvoor aan de kade.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Naast 270 nieuwe boten, waaronder tachtig primeurs en een divers aanbod aan watersport gerelateerde producten worden bezoekers getrakteerd op een rijk gevuld activiteitenprogramma. Vanuit elke positie en vanaf elk terras op de Arena-vormige kade is er prima zicht op het aanbod in de haven en de activiteiten die er plaatsvinden. Bezoekers die niet per se het water op willen kunnen zich op de kade vermaken met onder andere terrassen, workshops, lezingen en muziek.

We zien er naar uit om u te ontmoeten!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij