Skip to main content

Kom naar de KNRM tijdens de Wereld Haven Dagen in Rotterdam!

Datum: woensdag 05 september 2018 | Sectie: Nieuws

Tijdens de Wereld Haven Dagen in Rotterdam van 7-9 september is de KNRM aanwezig. Op de kop van de Wilhelminapier, het Koninginnehoofd, treft u enthousiaste teamleden die u graag informeren over de KNRM en u misschien wel overhalen om mee te varen op een van de aanwezige reddingboten!

Tijdens het evenement zal de KNRM meedoen aan verschillende (reddings)demonstraties op het water. Zo is de KNRM onderdeel van de dagelijkse calamiteitendemonstratie waarbij brand aan boord van een binnenvaartschip bestreden wordt en werkt de KNRM samen met de NH90 helikopter van de Koninklijke Marine tijdens de SAR-demonstratie.

Aan het ponton kunt u op verschillende dagen afwisselend de reddingboten Koos van Messel (Arie Visser-klasse), Adriaan Hendrik, Paul Johannes (beide Valentijn-klasse) en Royal Flush (Nikolaas-klasse) bekijken.

We zien er naar uit om kennis te maken!

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.