Skip to main content

KNRM Lifeguards bewaken Amsterdam City Swim

Datum: donderdag 06 september 2018 | Sectie: Nieuws

Bijna 3.000 deelnemers springen aanstaande zondag de Amsterdamse grachten in om sponsorgeld te verzamelen voor onderzoek naar ALS tijdens de 7e editie van de Amsterdam City Swim. De lifeguards van de KNRM zorgen voor de veiligheid.

Een van de mensen die het vanaf het begin doet is Jeroen Haeck. In de commercial van Dove spreekt hij met zwemlegende Pieter van den Hoogenband over zijn werk als lifeguard tijdens de ACS.

Vanaf de eerste editie van de ACS is de KNRM verantwoordelijk voor de veiligheid op het water. Dit jaar doen wij dit samen met de Katwijkse Reddingsbrigade. Naast de 40 lifeguards, 3 reddingwaterscooters helpt ook de bemanning en reddingboot van KNRM Huizen-Blaricum.

Zoals gewend is onze inzet vrijwillig. Directe onkosten worden door de organisatie vergoed. Een warme samenwerking die van beide kanten als erg prettig wordt ervaren.

Volgend jaar er ook bij zijn als lifeguard van de KNRM? Kijk dan op www.knrm.nl/lifeguard voor meer informatie.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.