Terugkijken op de zomer met De Reddingboot

2 oktober 2019
IJmuiden

Het is tijd om terug te kijken op de zomer in het donateursmagazine De Reddingboot dat vanaf half oktober op de mat valt bij bijna 100.000 donateurs.

Iedereen heeft zo zijn eigen reden om zich verbonden te voelen met de KNRM. Dat kan verband houden met familie, woonplaats of met een specifieke gebeurtenis, maar vaak liggen de wortels van deze betrokkenheid veel verder terug in de tijd. In het blad staan drie mooie verhalen over betrokkenheid bij de KNRM.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Ook deze oktober editie geeft heel veel informatie over de KNRM, haar (trouwe) donateurs en verhalen van diverse mensen die op wat voor manier dan ook de KNRM een warm hart toe dragen. Spannende reddingrapporten, mooie verhalen, hartverwarmende steunbetuigingen en vooral veel nieuws over de KNRM.

Ook drie keer per jaar De Reddingboot ontvangen? Word dan donateur en dan rekenen wij voortaan op uw steun!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij