Skip to main content

Meevaren is alleen voor donateurs

Datum: donderdag 01 februari 2018 | Sectie: Reddingbootdag

Tijdens Reddingbootdag bestaat de mogelijkheid om mee te varen op de Reddingboot. Een unieke en bijzondere ervaring die alleen voor donateurs is weggelegd.

Donateurs mogen meevaren

U mag meevaren met de reddingboot als u donateur bent. Als donateur heet u bij de KNRM ‘Redder aan de wal’ of ‘Jonge Redder’. U bent ‘Redder aan de wal’ of ‘Jonge Redder’ als u de KNRM financieel steunt. ‘Redders aan de wal’ en ‘Jonge Redders’ krijgen jaarlijks hun donateurspas in januari of april thuisgestuurd.

Wilt u meevaren? Neem uw donateurspas van het jaar 2018 mee, samen met de uitnodiging die bij het aprilnummer van het donateursblad De Reddingboot is toegestuurd. Laat op het reddingstation uw donateurspas zien en lever de uitnodiging in bij de vrijwilligers van de KNRM.

Bent u geen donateur en wilt u toch meevaren?

Dan heeft u een goede reden om toch donateur van de KNRM te worden! De KNRM is een goed doel en ontvangt geen subsidie van de overheid. De financiële bijdragen van de donateurs maken het reddingswerk door de vrijwilligers en het varen van de reddingboten mogelijk. De KNRM koestert de bestaande band die zij met haar donateurs heeft. ‘Redders aan de wal’ dragen de KNRM al een warm hart toe en dat beloont de Redding Maatschappij met een onvergetelijk dag.

Om mee te varen met de reddingboot, wordt u donateur door een machtiging voor een financiële bijdragen af te geven. Donateur worden kan op Reddingbootdag zelf op alle 45 reddingstations, maar ook gemakkelijk online via knrm.nl/doneren.

DONATEUR? MEEVAREN!
MEEVAREN? DONATEUR WORDEN!

Reddingbootdag

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.