HOME

Meevaren is alleen voor donateurs

01-02-2018Reddingbootdag

Tijdens Reddingbootdag bestaat de mogelijkheid om mee te varen op de Reddingboot. Een unieke en bijzondere ervaring die alleen voor donateurs is weggelegd.

Donateurs mogen meevaren

U mag meevaren met de reddingboot als u donateur bent. Als donateur heet u bij de KNRM ‘Redder aan de wal’ of ‘Jonge Redder’. U bent ‘Redder aan de wal’ of ‘Jonge Redder’ als u de KNRM financieel steunt. ‘Redders aan de wal’ en ‘Jonge Redders’ krijgen jaarlijks hun donateurspas in januari of april thuisgestuurd.

Wilt u meevaren? Neem uw donateurspas van het jaar 2018 mee, samen met de uitnodiging die bij het aprilnummer van het donateursblad De Reddingboot is toegestuurd. Laat op het reddingstation uw donateurspas zien en lever de uitnodiging in bij de vrijwilligers van de KNRM.

Bent u geen donateur en wilt u toch meevaren?

Dan heeft u een goede reden om toch donateur van de KNRM te worden! De KNRM is een goed doel en ontvangt geen subsidie van de overheid. De financiële bijdragen van de donateurs maken het reddingswerk door de vrijwilligers en het varen van de reddingboten mogelijk. De KNRM koestert de bestaande band die zij met haar donateurs heeft. ‘Redders aan de wal’ dragen de KNRM al een warm hart toe en dat beloont de Redding Maatschappij met een onvergetelijk dag.

Om mee te varen met de reddingboot, wordt u donateur door een machtiging voor een financiële bijdragen af te geven. Donateur worden kan op Reddingbootdag zelf op alle 45 reddingstations, maar ook gemakkelijk online via knrm.nl/doneren.

DONATEUR? MEEVAREN!
MEEVAREN? DONATEUR WORDEN!

DEEL DIT BERICHT
Terug naar nieuwsoverzicht