Skip to main content

Drukte op de reddingstations

Datum: donderdag 01 februari 2018 | Sectie: Reddingbootdag

Soms zijn er zoveel bezoekers op één reddingstation, dat er geen plaats meer is om mee te varen. Reddingstations in de Randstad en op toeristische plaatsen hebben vaak grote wachtrijen en zijn soms genoodzaakt om vanaf 12:00 uur al te melden dat alle vaartochten tot 16:00 uur al vol zitten. De wachtrijen kunnen daarom groot zijn, met lange wachttijden.

Weet dat de vrijwilligers van de KNRM er alles aan doen om zo veel mogelijk donateurs op een veilige manier te laten meevaren tijdens Reddingbootdag. U kunt ervoor kiezen om naar rustige reddingstations te gaan.

Kijk op de kaart voor drukte en programma's

Zoals in de legenda in de overzichtskaart van de locaties is te zien, staat met groen, geel en rood aangegeven hoe druk het gemiddeld op een reddingstation is. Let op: deze aangegeven ‘drukte’ geldt alleen voor wat betreft het meevaren met de reddingboten. Op ieder reddingstation is de hele dag door voldoende gelegenheid voor het bezoeken van reddingstation.

rustigReddingstations met een groene stip, worden jaarlijks rustig bezocht. Meevaren kan hier veelal tot 15:00 uur gegarandeerd worden.

gemiddeldReddingstations met een gele stip, worden jaarlijks door een gemiddelde drukte bezocht. Toch is het mogelijk dat later de dag het meevaren niet meer gegarandeerd kan worden.

drukReddingstations met een rode stip, worden jaarlijks drukbezocht. Meevaren kan hier al tijdig niet meer gegarandeerd worden.

Reddingbootdag

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.