Skip to main content

Nieuwe directeur bij KNRM

Datum: zaterdag 01 juni 2019 | Sectie: Nieuws

Vandaag begint Jacob Tas officieel als directeur bij de KNRM. Hij kijkt er naar uit om bij de KNRM aan de slag te gaan. "Ik ervaar het als een eer om aan deze professionele organisatie, die al bijna 200 jaar bestaat, leiding te mogen geven! De KNRM staat voor verschillende uitdagingen en ik wil de organisatie graag verder brengen. In een veranderende wereld veranderen ook de eisen die aan de KNRM worden gesteld. Daar wil ik me graag voor inzetten. Wat timing betreft kom ik in een goede tijd: de zomermaanden zijn een mooie periode om kennis te maken. Ik zie er naar uit te ontmoeten, te leren en te kijken wat er allemaal gebeurt bij de KNRM”, aldus Jacob Tas.

Jacob Tas (53) werd eind vorig jaar al benoemd bij de KNRM, maar begint maandag 3 juni in IJmuiden aan zijn nieuwe functie. Na zijn dienstplicht als marineofficier te hebben vervuld studeerde Tas econometrie waarna zijn loopbaan begon in de commerciële sector bij de rederij Koninklijke P&O Nedlloyd. De afgelopen jaren is hij in Engeland werkzaam geweest bij verschillende grote charitatieve instellingen. Hij werkte bij The Prince's Trust en Action for Children en vlak tot zijn aantreden was hij directeur bij Nacro. Na 18 jaar keert hij terug naar Nederland om bij de KNRM aan de slag te gaan.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.