Skip to main content

Nieuwe audiotour bij het Reddingmuseum

Datum: woensdag 17 maart 2021 | Sectie: Nieuws

Het Reddingmuseum heeft een geheel nieuwe audiotour op Willemsoord ontwikkeld in samenwerking met Willemsoord bv, de Museumhaven, Stichting Bonaire en Stichting Historie der Kustverlichting. Op het terrein Willemsoord liggen vele oude verhalen verscholen. Het is een haven en rustplaats voor vele historische schepen, zo ook voor de vloot van het Reddingmuseum. Met deze audiotour die buiten het museum start ontdek je de rijke geschiedenis van dit terrein en haar ‘bewoners’, de vele oude schepen die hier aangemeerd liggen. Een prachtige stukje Helders cultureel erfgoed komt hier tot leven. 

Je kunt deze audiotour gebruiken tegen een kleine vergoeding van € 2,-, zonder het Reddingmuseum te bezoeken. Erg geschikt als leuke activiteit in tijden van corona of als je graag buiten bent. Zie voor meer informatie https://www.reddingmuseum.nl/audiotours

 

Speciale audiotour voor kinderen

Voor de jonge redders onder ons is er een nieuwe avontuurlijke audiotour in het Reddingmuseum. Kom je die ook doen als het museum weer open is? Beantwoord dan de vragen en win een reddersmedaille. Je kunt nu al wel de gloednieuwe audiotour buiten op Willemsoord doen. Dat is historisch terrein waar vele oude verhalen verscholen liggen. Ga mee op avontuur langs dezelfde plekken als de buiten audiotour voor volwassen. Zo kun je samen met je vader en moeder of grootouders er een echt familie-uitje van maken. Voor deze audiotour vraagt het Reddingmuseum een kleine vergoeding van € 2,-. Zie voor meer informatie https://www.reddingmuseum.nl/audiotours

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.