Skip to main content

Fietsen over het strand van Cadzand naar Ameland

Datum: donderdag 15 april 2021 | Sectie: Nieuws

Zes fanatieke mountainbikers uit Zeeland gaan op 15, 16 en 17 april fietsen van Cadzand naar Ameland over het strand. Deze fantastische, maar zware uitdaging van ongeveer 370 kilometer gaan zij speciaal aan voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.

Elk jaar helpt en redt de KNRM heel veel mensen op (binnen)water en op zee. In hun bestaan zijn er zelfs al meer dan 100.000 mensen gered! De organisatie heeft zijn waarde dus al vaak bewezen. 24 uur per dag staan er vrijwilligers klaar om uit te rukken.

 

Nieuw boothuis nodig

Langs de Nederlandse kust bemannen de 1400 vrijwilligers van de KNRM maar liefst 45 reddingstations en 75 reddingboten. Omdat de maatschappij voor 100% afhankelijk is van fondsenwerving, en de Zeeuwen het grote belang van de KNRM onderkennen omdat ze nu eenmaal in een waterrijke provincie wonen, willen de 6 fanatieke fietsers bijdragen aan de bouw van een nieuw boothuis op Ameland. De mountainbikers zamelen geld in voor dit goede doel.

 

Pittige tocht

Het zal een pittige tocht worden voor de mannen, ze hopen genoeg steun te krijgen om (een deel van) de bouw van het boothuis te kunnen financieren.

Kijk voor meer informatie en eventueel een donatie op: www.beachrideforknrm.nl.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.