Nieuw convenant Varen doe je samen

12 maart 2015

Op de Hiswa is, door de samenwerkende partijen in het project 'Varen doe je Samen!', een nieuw samenwerkingsconvenant ondertekend.

Veiligheidsbewustzijn op het water is en blijft een belangrijk thema. Door nog nadrukkelijker in te zetten op bewustwording en (technische)preventie en reisvoorbereiding, onderstreepden de partijen hun samenwerking door op de HISWA Boat Show het nieuwe convenant 'Varen doe je Samen!' 2015 – 2020 te ondertekenen. De campagne ‘Varen doe je Samen!’ gaat daarmee een nieuwe fase in.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Om de veiligheid op de Nederlandse grote vaarwegen te vergroten werd in 2007 het project 'Varen doe je samen!' (VDJS) gelanceerd. Met de ondertekening van het nieuwe convenant 2015 – 2020 bevestigen Rijkswaterstaat, provincies, Unie van Waterschappen, Havenbedrijf Amsterdam, Havenbedrijf Rotterdam, BLN - Koninklijke Schuttevaer, KNRM, Reddingsbrigade Nederland, ANWB, HISWA Vereniging, Platform Waterrecreatie, Sportvisserij Nederland, Waterrecreatie Nederland en het Watersportverbond het project voort te zetten met een nieuwe aangescherpte focus.

Meer informatie over project 'Varen doe je Samen!' is te vinden op www.varendoejesamen.nl

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij