Skip to main content

Nieuw convenant Varen doe je samen

Datum: donderdag 12 maart 2015 | Sectie: Nieuws

Op de Hiswa is, door de samenwerkende partijen in het project 'Varen doe je Samen!', een nieuw samenwerkingsconvenant ondertekend.

Veiligheidsbewustzijn op het water is en blijft een belangrijk thema. Door nog nadrukkelijker in te zetten op bewustwording en (technische)preventie en reisvoorbereiding, onderstreepden de partijen hun samenwerking door op de HISWA Boat Show het nieuwe convenant 'Varen doe je Samen!' 2015 – 2020 te ondertekenen. De campagne ‘Varen doe je Samen!’ gaat daarmee een nieuwe fase in.

Om de veiligheid op de Nederlandse grote vaarwegen te vergroten werd in 2007 het project 'Varen doe je samen!' (VDJS) gelanceerd. Met de ondertekening van het nieuwe convenant 2015 – 2020 bevestigen Rijkswaterstaat, provincies, Unie van Waterschappen, Havenbedrijf Amsterdam, Havenbedrijf Rotterdam, BLN - Koninklijke Schuttevaer, KNRM, Reddingsbrigade Nederland, ANWB, HISWA Vereniging, Platform Waterrecreatie, Sportvisserij Nederland, Waterrecreatie Nederland en het Watersportverbond het project voort te zetten met een nieuwe aangescherpte focus.

Meer informatie over project 'Varen doe je Samen!' is te vinden op www.varendoejesamen.nl

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.