Skip to main content

Mooie opbrengst West Coast Challenge!

Datum: woensdag 09 januari 2019 | Sectie: Nieuws

Met name dankzij de individuele sponsoracties die een aantal teams heeft gevoerd, heeft de West Coast Challenge 2018 een mooie opbrengst voor de KNRM opgeleverd. Er is door de deelnemers aan de WCC 2018 maar liefst € 15.000,- opgehaald!

De symbolische cheque met dit fantastische bedrag werd vandaag door Walter Pennekamp (een van de organisatoren WCC) overhandigd aan de Theo van der Linden, de coördinator van de WCC binnen de KNRM. De KNRM en de organisatoren van de Stichting West Coast Challenge danken alle deelnemers, hun fans en natuurlijk de sponsors voor hun gulle bijdragen en de reddingstations van Hoek van Holland tot en met Den Helder voor hun support!

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.