Skip to main content

Minister bezoekt KNRM reddingstation Scheveningen

Datum: maandag 24 september 2018 | Sectie: Nieuws

Minister Cora van Nieuwenhuizen bezocht maandagmiddag het KNRM reddingstation Scheveningen om kennis te maken met de vrijwillige redders en de organisatie. De minister van Infrastructuur en Waterstaat is vanuit de Rijksoverheid verantwoordelijk voor Search and Rescue en in die hoedanigheid geïnteresseerd in het uitvoerende werk dat de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij daarvoor verricht onder coördinatie van de Nederlandse Kustwacht. De minister nam van de gelegenheid gebruik te ervaren hoe het is om met de reddingboot van Scheveningen het ruime sop te kiezen. Na een onstuimige vaartocht voor de haven sprak zij met de vrijwilligers van het reddingstation om hun motivatie en ervaringen te horen. Het reddingstation Scheveningen is één van de 45 reddingstations van de KNRM en tevens één van de drukste.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.