Skip to main content

Laatste keer In veilige haven

Datum: donderdag 25 januari 2018 | Sectie: Nieuws

Michiel Scholtes heeft de afgelopen jaren voor het KNRM-magazine De Reddingboot vele artikelen geschreven over de belangrijkste havens van Nederland en wat de veiligste aanloop ernaartoe is. Al deze stukken zijn nu uitgebreid en gebundeld in het boek In veilige haven. Het verschijnt op de Hiswa op 7 maart.

Dit boek geeft een compleet beeld van wat je bij het aanlopen van een haven allemaal kunt verwachten. Naast gedetailleerde overzichtskaarten en luchtfoto's, komen er experts van de KNRM aan het woord die vertellen
wat de risico's zijn en waar je specifiek op moet letten. In veilige haven geeft daarmee de beste vaaradviezen van de KNRM.

Michiel Scholtes is auteur van de Vaarwijzers De Noordzeekust en Het IJsselmeer. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor de KNRM en is hij vaste medewerker van het populaire zeiltijdschrift Zilt.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.