Skip to main content

KNRM wint NRC Charity Awards publieksprijs

Datum: woensdag 31 augustus 2016 | Sectie: Nieuws

De KNRM is bijzonder trots op het winnen van de publieksprijs van de NRC Charity Awards. Redder Johan, centraal in het campagnebeeld, was samen met hoofd Communicatie & Fondsenwerving, Jolan van den Broek, in Amsterdam om de prijs, mediawaarde ter waarde van 65.000 euro, in ontvangst te nemen.

De NRC Charity Awards zijn in het leven geroepen op initiatief van NRC Media en bedoeld om ‘charitatief Nederland’ te ondersteunen bij het bereiken van hun doelgroep. Meer dan 10.000 stemmen werden er uitgebracht voor de Charity Awards waarbij NRC aanstormend talent van de Willem de Kooning Academie gevraagd had om een campagne te ontwikkelen voor een goed doel. Hiervoor werden 23 goede doelen geselecteerd, waarvan de KNRM een was.

Dankzij de creatie van Lieve Eek & Ismay Schaduw en fotografie van Daan Zahradnik werd het doel van de campagne fraai weergegeven: om iedereen te laten weten dat de KNRM volledig drijft op donaties en nalatenschappen en dat de redders allemaal vrijwilligers zijn, die belangeloos de zee op gaan om mensen te redden die ze niet kennen, onder soms zware en gevaarlijke omstandigheden. Daarom een campagne om de vrijwillige geldgevers, de Redders aan de wal te bedanken dat ze deze unieke organisatie mogelijk maken.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.